Verhuur Kantoorruimte ‘De Vlashof’

 • Kantoorvilla De Vlashof Veldhoven
  Kantoorvilla De Vlashof Veldhoven - Oprijlaan

Informatie

Kantoorruimte “Landgoed De Vlashof”

Het residentiele kantoorpand “De Vlashof” is gelegen aan De Locht 123 te Veldhoven, in de directe omgeving van congrescentrum “Koningshof”. Dit unieke object ligt centraal in een oase van rust en schoonheid en zal als werkplek – zeker aan mensen met een creatieve geest – alle ruimte tot inspiratie bieden. Het pand is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een adviesburo, advocatenpraktijk, etc. Middels een eigen oprijlaan treft u de 240 m² kantoorruimte aan temidden van een parkachtige tuin (grootte ca. 2 ha.) met een vijver van ongekend formaat. Een ruime parkeergelegenheid (circa 5 plaatsen). Soms is alleen het hebben van succes niet voldoende, maar moet uw onderneming het ook uitstralen. “De Vlashof” is dan de voor u de ultieme basis, omringd met alle benodigde allure. Desgewenst is het object eventueel ook voor bewoning bruikbaar. Bijkomend voordeel is dat de verhuurder niet BTW-plichtig is.

De kantoorruimte is onderdeel van een groot vrijstaand landhuis wat gelegen is op “landgoed de Vlashof” aan de provinciale weg van Veldhoven naar Steensel. Het is de ideale ligging voor mensen die zich graag  “buiten” willen vestigen. Rondom de kantoorruimte is een landgoed van ruim 9 ha gelegen met een grote vijver. De directe omgeving kenmerkt zich met name door de aanwezigheid van congrescentrum “Koningshof” en golfbaan “Gendersteijn”. Op korte afstand bevindt zich tevens bedrijventerrein De Run en met Maxima Medisch Centrum en ASML.


Bereikbaarheid
Door de ligging aan de doorgaande weg van Veldhoven naar Steensel (Noord-Brabant) is deze kantoorvilla zeer goed te bereiken.
De op- en afritten van de snelwegen A2 (Maastricht-Amsterdam) en A67 (Venlo-Antwerpen) zijn op circa 5 autominuten afstand gelegen.
Op korte afstand bij congrescentrum “Koningshof”is een bushalte aanwezig.


Opleveringsniveau

 • ruime entree met balie;
 • ruime keuken voorzien van vaatwasser, oven en compleet fornuis;
 • kantoren voorzien van houten vloer;
 • hal voorzien van tegelvloer ( Jura-Marmer);
 • ruime daglichttoetreding;
 • kabelgoten voorzien van data en elektrabekabeling;
 • voorzien van TL-opbouwverlichting;
 • wanden voorzien van stucwerk;
 • aluminium puien en kozijnen;
 • lamellen;
 • grote deuren naar terrasgedeelte;
 • garderobe faciliteit;
 • airconditioning;
 • verwarming middels radiatoren;
 • toiletgroep.

 


Oppervlakte
Kantoorruimte totaal ca 240 m²
Dakterras met uitzicht op het landgoed ca 120 m²


Parkeren
5 parkeerplaatsen op eigen terrein.


Aanvaarding
In overleg doch op korte termijn.


Huurprijs
Aanvangshuurprijs: € 4.000,00 per maand.

Condities
Huurtermijn :
Vijf jaren.

Verlengingstermijn :
Vijf jaren.

Opzegtermijn :
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling :
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W. :
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

– Kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

– Verhuurder heeft de mogelijkheid om de huurovereenkomst op te zeggen, in dat geval geldt een opzegtermijn van 12 maanden. Als compensatie kan huurder vanaf het moment van opzegging door verhuurder gedurende uiterlijk 12 maanden blijven doorhuren waarbij er geen huurpenningen in rekening zullen worden gebracht. Huurder is over die periode echter wel de gebruikelijke servicekosten verschuldigd.